UVJETI KORIŠTENJA

Vjerujemo da naši brendovi nude potrošačima osvježenje te su savršen sudionik za uživanje u društvu. Naši se brendovi trebaju konzumirati odgovorno od strane odraslih osoba. Korištenjem ove web stranice potvrđujete da ste stariji od 18 godina, odnosno da imate dovoljno godina za konzumiranje alkohola u državi iz koje pristupate stranici.

UVOD
Upotreba ove stranice definirana je uvjetima sadržanim u ovom dokumentu. Ukoliko se ne slažete sa ovima uvjetima korištenja, ili ako niste unutar zakonom dopuštenim godina starosti za konzumaciju alkoholnih pića, molimo vas da trenutno napustite ovu stranicu.

Pristupanjem i upotrebom Stranice prihvaćate ove Uvjete korištenja. Oni su zakonski sporazum između vas i nas, koji se može izmijeniti i dopuniti uz naš pristanak. Oni bi trebali biti u svezi s bilo kojim detaljima koje se nalaze na stranicama o tome kako funkcionira stranica i usluge koje su dostupne. Zadržavamo pravo promjene Uvjeta uporabe od sada nadalje bez prethodne obavijesti o promjeni na samoj stranici.

PRISTUP STRANICI

Ne garantiramo da će Stranica biti konstantno funkcionalna te bez prekida i grešaka u radu. Ne smijete pokušavati ometati pravilan rad ove stranice i, posebno, ne smijete zaobići sigurnost, te zlonamjerno ili na drugi način ometati rad stranice ili bilo koji računalni sustav, server, ruter ili drugi uređaj spojen na Internet vezu. Vi ste odgovorni osigurati da vaš računalni sustav zadovoljava sve relevantne tehničke specifikacije potrebne za korištenje Usluge i da kompatibilan sa Stranicom. Također, ne jamčimo da bilo koji sadržaj stranice neće biti bez infekcije, virusa i/ili drugih kodova koji mogu biti zaraženi ili imati destruktivna svojstva. Vi ste odgovorni za provedbu postupaka virusne provjere (uključujući korištenje anti-virusnih programa i druge sigurnosnih provjera) kako bi zadovoljili svoje zahtjeve za sigurnost i pouzdanost ulaza i izlaza podataka. Pristup nekim značajkama ili dijelovima stranice se može s vremena na vrijeme ograničiti.

PRIJAVE

Ukoliko vam se ponudi mogućnost popunjavanje obrazaca za registraciju ili na neki drugi način od vas traže popunjavanje osobnih podataka, podatke koje prijavljujete moraju biti istiniti, točni i potpuni. Molimo da nas obavijestite o svim promjenama podataka koje ste naveli prilikom registracije.

Ukoliko posumnjate da je vaša lozinka postala poznata drugim osobama, ili da postoji mogućnost zlouporabe i/ili neovlaštenog korištenja,molimo vas da nas o tome informirate odmah.

Tijekom uporabe web stranicom možemo automatski prikupljati neosobne podatke kao što su IP adrese s koje pristupa stranicama i preglednik koji koristite. Ukoliko ste suglasni, mogu se pohranjivati podaci na vašem računalu ("cookies") kako bi vam se omogućio lakši pristup i rad sa stranicama. Za daljnje informacije, molimo posjetite našu Politiku privatnosti.

COPYRIGHT I ZAŠTITNI ZNAKOVI

Ako nije drugačije navedeno, svi materijali na webu, uključujući dizajn, tekst, grafiku i fotografiju su autorsko Carlsberg Breweries A / S ili njenih davatelja licence treće strane.

Mi smo vlasnik trgovačkih marki koje se pojavljuju na stranici i svih povezanih trgovačkih imena, logotipa i uređaja, osim ako je suprotno naznačeno. Svi ostali zaštitni znakovi, logotipi i nazivi koji se pojavljuju na stranicama su vlasništvo njihovih vlasnika, kao što je navedeno.

Možete preuzeti, ispisati i kopirati dijelove materijala ili materijale sa stranice samo za osobnu uporabu, no sav kopirani materijal uključuje ​​sva autorska prava ili druge obavijesti o vlasništvu koje se pojavljuju na njemu. Nikakvo pravo ili interes iz preuzetih materijala ili softvera se ne prenosi na vas. Vi ne možete napraviti bilo koji drugi oblik uporabe materijala na stranica (uključujući i reprodukcije) bez našeg prethodnog pismenog dopuštenja.

TOČNOST INFORMACIJA

Poduzet ćemo sve napore kako bi se osiguralo da su informacije na web stranici točne, ali na točnost informacija u komentarima, recenzijama i ostalim materijalima na web stranici ne odgovaramo. Ne kreiramo potvrde niti jamstvo da su sve informacije točne, potpune ili ažurne, u najvećoj mogućoj mjeri dopuštenoj zakonom, zbog toga ne preuzimamo odgovornost za bilo kakav gubitak ili štetu uzrokovanu na temelju takvih informacija od strane vas ili bilo koga kojima komunicirate takve podatke. Ako naiđete bilo kakve netočne informacije o web molimo da nas kontaktirate, a mi ćemo nastojati ih ispraviti, za one stavke oko kojih se slažemo da su netočne, čim je prije izvedivo.

NATJEČAJI

Svaki natječaj koji se provodi i promovira na stranicama je u skladu s odredbama i uvjetima specifičnim za takav natječaj te će pravila za sudjelovanje na istome biti objavljena na stranicama.

LINKOVI NA STRANICAMA

Zadržavamo pravo da sa vremena na vrijeme možemo postaviti linkove koji će vam omogućiti da pristupate web stranicama trećih osoba izravno iz Stranice. Takva web-mjesta trećih nisu pod našom kontrolom i, ukoliko nije drugačije navedeno, nemamo nikakav doprinos na sadržaj takvih internetskih stranica.

Kada kliknete na stranice trećih, napuštate područje pod našom kontrolom, tako da ne možemo, prihvatiti odgovornost za bilo kakve probleme koji se pojave u svezi s korištenje vaših podataka, sadržaja web stranice ili trećih osoba ili proizvodima i uslugama koje se nude na tim stranicama.

Zadržavamo pravo zabraniti bilo kakvu povezanost s drugim Internet stranicama za materijale ili informacijama na tim stranicama. Zadržavamo diskrecijsko pravo zabrane bilo kojih linkova drugih Internet stranica, materijala ili sadržaja na stranicama.

NAŠA ODGOVORNOST

Iako se nadamo da će stranice biti od interesa za korisnike, ne preuzimamo odgovornost i ne dajemo jamstva ili uvjete na stranicu ili njen sadržaj, u najvećoj mogućoj mjeri takva odgovornost može isključiti zakonom.

Ako ste potrošač, a ne poslovni korisnik, nećemo biti odgovorni za bilo koje poslovne gubitke i mora biti samo odgovorna za bilo kakve gubitke koji su razumno predvidljivi.

Ako ste poslovni korisnik, ni u kojem slučaju ne možemo biti odgovorni za bilo kakvu izravnu ili posljedični gubitak, gubitak profita, prihoda ili goodwill koji proizlazi iz korištenja ili nemogućnosti korištenja web-mjesta ili informacije na stranici.

To ne uključuje ili ograničava na bilo koji način našu odgovornost za smrt ili osobnu ozljedu uzrokovanu nemarom, naše ili svoje odgovornosti za krivo predstavljanje i bilo koje druge obveze koje ne može, pod danskom zakonu, biti isključeni.

OPĆENITE INFORMACIJE

Carlsberg A / S je tvrtka registrirana u Danskoj sa sjedištem adresu Ny Carlsberg Vej 100 1799 Kopenhagen-V. Bilo formalne pravne obavijesti treba poslati na nas u naše sjedištu.

Nemogućnost u provođenje prava sa naše strane, ne znači da morate odustati od tog prava. Vi ne možete dodijeliti ili prenijeti svoja prava u skladu s ovim Uvjetima korištenja.

Ako bilo koji dio ovih Uvjeta korištenja je utvrđeno da je neprovediv kao stvar zakona, svi ostali dijelovi ovih Uvjeta korištenja će biti nepromijenjen te će ostati na snazi.

Vi i mi se slažete da je Danski zakon odnosi i na ovim Uvjetima korištenja te da je bilo koji spor između nas u vezi stranice ili proizlaze iz ili u vezi s ovim Uvjetima korištenja rješavat će se samo od strane danskih sudova.

KONTAKT

Ako imate problema sa stranice ili bi željeli komentirati, slobodno Kontaktirajte nas.

AŽURIRANJA

Ovi Uvjeti korištenja posljednji su ažurirani u travnju 2015.