Službeni pokrovitelj zalaska sunca. Somersby

Svaki trenutak uz Somersby je čaroban, a pogotovo zalazak sunca nakon radnog dana kada se opuštamo u društvu prijatelja. To je trenutak rezerviran za Somersby i prijatelje kada ne želimo da nam itko smeta. Toliko zabave dok ne radiš ništa. Somersby. Službeni pokrovitelj zalaska sunca.

Somersby

Somersby cider kozmopolitsko je piće dostupno u različitim okusima od kojih su najpopularniji Somersby Jabuka, Somersby Bazga Limeta, Somersby Kruška i Somerby Borovnica - prirodni osvježavajući napitci.

Somersby Jabuka

Somersby je jabučni alkoholni cider u potpunosti pripravljen od prirodnih sastojaka koji je 2010. zatresao hrvatsko tržište. Somersby Jabuka sadrži jabučno vino i sok od jabuke, a njegov karakterističan okus dolazi do izražaja kada je dobro rashlađen i poslužen u čaši punoj leda. Somersby Jabuka je pravo osvježenje ispunjeno nježnim mjehurićima uz 4,5% alkohola sa samo 59 kcal na 100 ml.

 

Somersby Bazga Limeta

Somersby Bazga Limeta je novi osvježavajući cider. Ovaj lagani cvjetni voćni cider finog okusa bazge uz dodatak svježine u balansiranim notama limete pravo je osvježenje i idealno društvo za opuštanje uz zalazak.

Cvjetni miris bazge i specifičan okus limete daje ovom Somersby cideru posebnu osvježavajuću notu, a poslužen u čaši punoj leda postaje neizostavan dodatak toplim popodnevima i večerima provedenim u opuštajućoj atmosferi.

Somersby Kruška

Somersby Kruška je osvježavajući cider pripremljen od fermentiranog soka od kruške i prirodne arome kruške u čijoj se pripremi ne koriste umjetni zaslađivači, okusi ili boje. 

Somersby Kruška  kao i Somersby Jabuka, idealan je za opuštanje u društvu, osobito nakon posla sa kolegama li u ranu večer s prijateljima. Dobro rashlađen i poslužen u punoj čaši leda osvježiti će sunčane trenutke uživanja. 

Somersby Blueberry

Somersby Blueberry je osvježavajući cider s okusom borovnica intenzivnog mirisa suncem okupanih borovnica i pikantnog okusa. Poslužen u čaši punoj leda ovaj cider osvježit će i najzahtjevnija nepca.