Službeni pokrovitelj zalaska sunca. Somersby

Svaki trenutak uz Somersby je čaroban, a pogotovo zalazak sunca nakon radnog dana kada se opuštamo u društvu prijatelja. To je trenutak rezerviran za Somersby i prijatelje kada ne želimo da nam itko smeta. Toliko zabave dok ne radiš ništa. Somersby. Službeni pokrovitelj zalaska sunca.

Somersby

Somersby cider kozomopolitansko je piće dostupno u različitim okusima od kojih su najpopularniji Somersby Jabuka, Somersby Kruška i Somerby Kupina - prirodni osvježavajući napitci.

Somersby Jabuka

Somersby je jabučni alkoholni cider u potpunosti pripravljen od prirodnih sastojaka koji je 2010. zatresao hrvatsko tržište. Somersby Jabuka sadrži jabučno vino i sok od jabuke, a njegov karakterističan okus dolazi do izražaja kada je dobro rashlađen i poslužen u čaši punoj leda. Somersby Jabuka je pravo osvježenje ispunjeno nježnim mjehurićima uz 4,5% alkohola sa samo 59 kcal na 100 ml.

 

Somersby Kruška

Somersby Kruška je osvježavajući cider pripremljen od fermentiranog soka od kruške i prirodne arome kruške u čijoj se pripremi ne koriste umjetni zaslađivači, okusi ili boje. 

Somersby Kruška  kao i Somersby Jabuka, idealan je za opuštanje u društvu, osobito nakon posla sa kolegama li u ranu večer s prijateljima. Dobro rashlađen i poslužen u punoj čaši leda osvježiti će sunčane trenutke uživanja.

 

Somersby Kupina

Somersby Kupina je osvježavajući voćni cider blagog prirodnog i voćnog okusa kupine idealan za upotpunjavanje sunčanih trenutaka uživanja i druženja.

Poslužen u čaši punoj leda omogućuje maksimalno osvježenje i uživanje u okusu kupine.

Somersby Kupina je najmlađi član u Somersby obitelji kojeg je hrvatsko tržište upoznalo u ožujku 2015. u sklopu zanimljive i široko prihvaćene kampanje lansiranja kojim je ponovno privukao široki interes javnosti.